top of page

Ons team

"We are not a team because we work together.
We are a team because we respect, trust and care for each other."


-  Vala Afshar -

IMG_7691.JPG

Bram Crikemans

Osteopaat & Intermittent living coach

Mijn grote passie is de sportende en bewegende mens.

Uit meer dan 10 jaar ervaring met topsporters in triatlon, lopen en hockey is deze interesse enkel nog maar meer gegroeid en tot uiting gekomen.

Als coach en osteopaat luister ik graag naar wat ik voor jou kan betekenen.

Of je nu sporter bent of niet, ik werk graag samen met jou een individueel plan uit.

Vanuit een holistische visie laat ik graag alle facetten die je functioneren kunnen optimaliseren aan bod komen.

Na een lyme infectie ontdekte ik de kracht van "intermittent living".

Ondertussen ben ik opgeleid als "intermittent living coach".

Samen met Liese ben ik medeoprichter van Sanostra en assist aan de "Flanders International College of Osteopathie".

Maak een afspraak met Bram

Liese Peleman

Osteopaat voor moeder & kind
Osteopaat women's health

Naast mama van twee knappe dochters en een zoon ben ik ook kinesist, osteopaat, docent, coach en familily acroyoga teacher.

Ik heb een bijzondere interesse voor het lichaam, bewegen en alles wat met zwangeren en pas bevallen mama's te maken heeft.

Bij mij kan je terecht voor tips & tricks om jezelf en je partner voor te bereiden op de bevalling. Ik help je graag om zowel pré- als postnataal kwaaltjes te voorkomen of te verminderen.

Als osteopaat heb ik me nog verder bijgeschoold in "woman's health". Want ja vrouwen, wij zijn echt boeiende wezens! 

Misschien nog een leuk weetje: "Ik ben een eeuwige student"  
Er zijn zoveel boeiende dingen die ik graag wil leren kennen!

De innige band tussen ouder en kind is voor mij iets magisch!  Gebeten door de trainers en gymnastiek microbe besloot ik zo om  "Fit with kid" lesjes en workshops in de gezonde buitenlucht te organiseren. @fitwithkid_by_sanostra

Zelf hou ik ervan om met mijn twee kindjes en man op een spelende en verbindende manier samen te bewegen. 🤸‍♀️

Je kan zoveel doen samen met je kindjes!
Mijn motto: samen bewegen is zoveel leuker dan alleen!

Maak een afspraak met Liese 

IMG_7763.JPG
IMG_7729.JPG
IMG_7729.JPG

Michel Goossens

MNRI-therapeut

Waarom bewegen sommige mensen beter?  Wat maakt dat zij efficiënter zijn?  Nochtans trainen of ontwikkelen zij in dezelfde omstandigheden of toch niet?  Welke training draagt bij tot het efficiënter maken?, …

Deze vragen houden mij, Michel Goossens, als kinesitherapeut al meer dan 30 jaar bezig.  Voor mij vind ik vele antwoorden terug binnen de neurologische ontwikkeling.  Hoe efficiënter ik ons geleidingssysteem train/herstel, hoe meer energie ik over hou om mijn doel, mijn prestatie te bereiken.  Dit is iets waarin ik sterk geloof.  Zeker na zelf ondervonden te hebben hoe ons lichaam zich herstelt na een herseninfarct.

Eén van de trainingsmethode die een antwoord biedt aan mijn vragen; is de neurorevalidatie die Masgutova ontwikkeld heeft.  Hier vind ik antwoorden op de eerste vragen die ik mij stelde toen ik aan mijn opleiding begon.  Ons lichaam bekijk ik als een geheel ook de mentale ontwikkeling zal hierbij een grote rol spelen.  Boeiend om elke dag te leren kijken naar ons lichaam.

Naast deze professionele bezigheden ben ik nog; een fervent sporter en een toegewijde vader van 2 kinderen, die geen uitdaging uit de weg gaat . Graag nodig ik jullie uit als jullie vragen hebben om deze weg tot verbetering samen op te nemen.

Maak een afspraak met Michel

Nicky Segers

Kinesiteherapeut

Ik studeerde af als master in de Revalidatiewetenschappen en Kinesitherapie aan de Universiteit Antwerpen.

Mijn specialisatie is ‘Musculoskeletale aandoeningen’, dit omvat manuele therapie en sportkinesitherapie.

In mijn vrije tijd ben ik meestal te paard, buiten terug te vinden .

Vanuit deze interesse ben ik begonnen aan de opleiding tot dierenosteopaat.

Bij mij kan je terecht voor algemene kinesitherapie, postoperatieve en orthopedische revalidatie, postnatale begeleiding, oefentherapie en medische taping.

Maak een afspraak met Nicky

Nicky Segers.jpeg
Magalie 2.jpg

Magalie De Strooper

Osteopaat & kinesist 
Women's health & TMJ

Na mijn studies als “master in de revalidatiewetenschappen en kinesitherapie”, volgde ik een postgraduaatsopleiding aan de Universiteit Gent om mijn vaardigheden te verfijnen en de beroepsbekwaamheid “Manueel Therapeut” te verkrijgen. Daarna vervolledigde ik mijn vijfjarige opleiding osteopathie aan de erkende academie FICO (Flanders international college of osteopathie). Naast algemene klachten aan rug, nek, schouder of hoofdpijnen kan je bij mij ook terecht voor klachten mbt het kaakgewricht. Ik heb een bijzonderen interesse binnen het domein "women's health". Hierdoor kan je niet enkel op mij beroep doen voor klachten gerelateerd aan zwangerschap en bevalling maar ook na een operatie in de buik (vb baarmoeder of cyste verwijderd), fertiliteitsproblematiek, verklevingen, seksuele problematiek, menstruatie klachten of darm-stoelgang klachten. Ook kinderen zijn bij mij zeker welkom. Tijdens de behandelingen verkies ik een waardevolle balans tussen manuele technieken en voedings-bewegingsadvies afgestemd op jouw noden. Ook hecht ik veel belang aan de interprofessionele samenwerking met artsen, diëtisten, psychologen e.d. In mijn vrije tijd dans en zwem ik graag. Ook kan je me vaak aan zee vinden om te golfsurfen of diepzeeduiken.

Maak een afspraak met Magalie

Sien

Draagconsulente en babymassage

Als mama van twee kinderen die graag gedragen worden, ken ik alle kneepjes van het vak. Een draagconsult is zowel interessant voor zwangere mama's als voor mama, papa, meter, peter, grootouders, ... Ik raad ja aan om vooraleer je een drager op je geboortelijst zet even te raad te gaan bij een draagconsulente.

Bij mij kan je terecht voor al je draagvragen en je mag ook dragers uittesten om te ontdekken welke het beste bij jullie past.

Tevens kan je mij bij ook terecht voor babymassage.

Ik leer je graag hoe je je kindje kan masseren om bepaalde babyongemakjes te voorkomen.

Maak een afspraak met Sien

Origineel Sien.jpg
Filip fiets.jpg
Filip fiets.jpg

Filip

Bikefitting | De ideale positie op je fiets

Ik ben Filip en helemaal verslaafd aan sport.

Sport en bewegen is niet alleen een hobby maar ik heb er ook mijn werk van gemaakt. Zelf doe ik al meer als 15 jaar aan triathlon.
Niet alleen zwemmen, fietsen en lopen maar alles wat er bij komt interesseert me enorm!
Zo ben ik mij gaan specialiseren in het bikefitten. De positie op je fiets kan het plezier op je fiets maken of kraken. Je hoeft zeker geen professionele fietser of triatleet te zijn om je fietspositie te laten nakijken, dit werkt voor iedereen. Neem geen vrede met kwaaltjes die je ervaart tijdens het fietsen maar kom even langs en vinden we wat voor jouw de beste positie is op je fiets, of je nu liever met een gravelbike, mountainbike, tijdritfiets of koersfiets fietst, ik help graag de beste positie voor jouw te vinden.
Kom je graag meer te weten of ben je nieuwsgierig wat dat allemaal juist inhoud? Contacteer me gerust!
Maak een afspraak met Filip
bottom of page