top of page

Ons team

"We are not a team because we work together.
We are a team because we respect, trust and care for each other."


-  Vala Afshar -

IMG_7691.JPG

Bram Crikemans

Osteopaat & Intermittent living coach

Mijn grote passie is de sportende en bewegende mens.

Uit meer dan 10 jaar ervaring met topsporters in triatlon, lopen en hockey is deze interesse enkel nog maar meer gegroeid en tot uiting gekomen.

Als coach en osteopaat luister ik graag naar wat ik voor jou kan betekenen.

Of je nu sporter bent of niet, ik werk graag samen met jou een individueel plan uit.

Vanuit een holistische visie laat ik graag alle facetten die je functioneren kunnen optimaliseren aan bod komen.

Na een lyme infectie ontdekte ik de kracht van "intermittent living".

Ondertussen ben ik opgeleid als "intermittent living coach".

Samen met Liese ben ik medeoprichter van Sanostra en assist aan de "Flanders International College of Osteopathie".

Maak een afspraak met Bram

Liese Peleman

Osteopaat voor moeder & kind
Osteopaat women's health

Naast mama van twee knappe dochters en een zoon ben ik ook kinesist, osteopaat, docent, coach en familily acroyoga teacher.

Ik heb een bijzondere interesse voor het lichaam, bewegen en alles wat met zwangeren en pas bevallen mama's te maken heeft.

Bij mij kan je terecht voor tips & tricks om jezelf en je partner voor te bereiden op de bevalling. Ik help je graag om zowel pré- als postnataal kwaaltjes te voorkomen of te verminderen.

Als osteopaat heb ik me nog verder bijgeschoold in "woman's health". Want ja vrouwen, wij zijn echt boeiende wezens! 

Misschien nog een leuk weetje: "Ik ben een eeuwige student"  
Er zijn zoveel boeiende dingen die ik graag wil leren kennen!

De innige band tussen ouder en kind is voor mij iets magisch!  Gebeten door de trainers en gymnastiek microbe besloot ik zo om  "Fit with kid" lesjes en workshops in de gezonde buitenlucht te organiseren. @fitwithkid_by_sanostra

Zelf hou ik ervan om met mijn twee kindjes en man op een spelende en verbindende manier samen te bewegen. 🤸‍♀️

Je kan zoveel doen samen met je kindjes!
Mijn motto: samen bewegen is zoveel leuker dan alleen!

Maak een afspraak met Liese 

IMG_7763.JPG
IMG_7729.JPG
IMG_7729.JPG

Michel Goossens

MNRI-therapeut

Waarom bewegen sommige mensen beter?  Wat maakt dat zij efficiënter zijn?  Nochtans trainen of ontwikkelen zij in dezelfde omstandigheden of toch niet?  Welke training draagt bij tot het efficiënter maken?, …

Deze vragen houden mij, Michel Goossens, als kinesitherapeut al meer dan 30 jaar bezig.  Voor mij vind ik vele antwoorden terug binnen de neurologische ontwikkeling.  Hoe efficiënter ik ons geleidingssysteem train/herstel, hoe meer energie ik over hou om mijn doel, mijn prestatie te bereiken.  Dit is iets waarin ik sterk geloof.  Zeker na zelf ondervonden te hebben hoe ons lichaam zich herstelt na een herseninfarct.

Eén van de trainingsmethode die een antwoord biedt aan mijn vragen; is de neurorevalidatie die Masgutova ontwikkeld heeft.  Hier vind ik antwoorden op de eerste vragen die ik mij stelde toen ik aan mijn opleiding begon.  Ons lichaam bekijk ik als een geheel ook de mentale ontwikkeling zal hierbij een grote rol spelen.  Boeiend om elke dag te leren kijken naar ons lichaam.

Naast deze professionele bezigheden ben ik nog; een fervent sporter en een toegewijde vader van 2 kinderen, die geen uitdaging uit de weg gaat . Graag nodig ik jullie uit als jullie vragen hebben om deze weg tot verbetering samen op te nemen.

Maak een afspraak met Michel

Sara Debruyne.jpg

Sara Debruyne

Orthomoleculair therapeut en

Bach bloemen consulente

In De Walnoot vzw in Brasschaat volgde ik mijn opleiding tot Bach Consulente. Ik ben geschoold in de voedingsleer vanuit de natuurgeneeskunde, ik studeerde onder andere orthomoleculair voedingsconsulent aan het Faché instituut in Laarne, orthomoleculaire gezondheidszorg aan het ICZO (Instituut voor Complementaire Zorg Opleidingen) in Antwerpen en orthomoleculair kindertherapeut aan het SOHF (Stichting Ortho Health Foundation) in Nederland.

De zwangerschapsbegeleiding houdt in dat koppels bij mij terecht kunnen met al hun vragen rond vruchtbaarheid en gezonde zwangerschap, advies rond voeding en supplementen tijdens zwangerschap of borstvoeding, natuurlijke ondersteuning bij zwangerschapskwalen, vragen rond herstel na de zwangerschap, rond kraamkost en babyvoeding. Als Bachconsulente ga ik met jou het gesprek aan en bekijken we patronen en thema's die je bezighouden en welke steeds terugkerende emoties belemmerend kunnen werken. Als de zwangerschap of de - wens gepaard gaat met zorgen, angst of andere emoties kan ik via de Bach bloemenremedies ook ondersteuning bieden in het hervinden van emotioneel welzijn. Ze maken het mogelijk om weer in onze kracht te gaan staan, en te kunnen groeien als mens.

Mijn interesse in een natuurlijke, ecologische levensstijl, gezonde voeding en kruiden was reeds aanwezig tijdens mijn tienerjaren maar nam sterk toe tijdens mijn studies Licentiaat Vertaler in Antwerpen. Van thuis uit ben ik opgegroeid met de Bach Bloemenremedies en ik heb daar dus zelf de waardevolle steun van mogen ervaren op verscheidene spannende of moeilijke momenten in mijn leven zoals bijvoorbeeld examenperiodes, heimwee op kamp, ziekte of overlijdens. Na mijn afstuderen heb ik werken gecombineerd met verdere studies rond orthomoleculaire gezondheidswetenschappen, kruidenleer, en Bach bloemenremedies. Op die manier heb ik mijn carrièreswitch mogelijk gemaakt.

Maak een afspraak met Sara

bottom of page